ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ “Τοπικοί Επιχειρηματικοί Διάλογοι”|| Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 18.30 || πολυχώρος House by Phaos

 

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, η Αναπτυξιακή ΕτΑΠ Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, το Impact Hub Athens και το PHAOS, σας προσκαλούν τη Δευτέρα 11/12/2023 και ώρα 18.30 στην αφετηρία των «Τοπικών Επιχειρηματικών Διαλόγων» που θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο House by Phaos (Σφακτηρίας 18).

Πρόκειται για την πρώτη από μία σειρά συναντήσεων ανταλλαγής ιδεών, εμπειριών και επιχειρηματικής διασύνδεσης. Στόχος των Επιχειρηματικών Διαλόγων είναι η ανάπτυξη του Μεσσηνιακού επιχειρηματικού οικοσυστήματος.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια της θερμοκοιτίδας επιχειρηματικότητας “Messinian Business Routes”, της οποίας οι πρώτοι ωφελούμενοι έχουν ήδη ξεκινήσει την εκπαίδευση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και απευθύνεται σε όλους όσους δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στη Μεσσηνία, ανεξαρτήτως κλάδου.

Περισσότεραhttps://bitly.ws/34zqD

Προηγούμενο Τροποποίηση της Απόφασης Ένταξης για τη Δράση “Ενίσχυση της ίδρυσης/εκσυγχρονισμού μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων στους τομείς του τουρισμού, της αγροδιατροφής και της προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή εντός της ΒΑΑ Καλαμάτας”
Logo
Πλ. 23ης Μαρτίου, Τ. Κ. 24133 Καλαμάτα

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας

Ώρες ταμείου / συναλλαγής κοινού

8:15 πμ – 14:15 μμ

Newsletter

Πλ. 23ης Μαρτίου, Τ. Κ. 24133 Καλαμάτα

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας

Ώρες ταμείου / συναλλαγής κοινού

8:15 πμ – 14:15 μμ

Newsletter