Logo

Τέθηκε σε λειτουργία από χθες η Ηλεκτρονική Υπηρεσίας Μιας Στάσης (e-ΥΜΣ)

Πρόκειται για την πλατφόρμα της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας Μιας Στάσης (e-ΥΜΣ), για την εξ αποστάσεως σύσταση εταιρειών.

Μέσω της πλατφόρμας θα μπορεί δυνητικά να συσταθεί μία μονοπρόσωπη εταιρεία από οποιονδήποτε Έλληνα ή Ευρωπαίο πολίτη ακόμη και μέσα σε 13 λεπτά.

Χάρη στην πλατφόρμα η σύσταση επιχειρήσεων είναι εφικτή σε ελάχιστο χρόνο με τη χρήση μόνο ηλεκτρονικού υπολογιστή. Σε πρώτη φάση, η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη για τησύσταση Μονοπρόσωπης Ι.Κ.Ε. και σταδιακά, μέχρι το τέλος του 2019, θα ενταχθούν και οι υπόλοιπες νομικές μορφές.

Για όσους επιλέξουν την e-ΥΜΣ, στη διάρκεια του πρώτου έτους λειτουργίας της, η σύσταση επιχείρησης θα είναι εντελώς δωρεάν, ενώ στην συνέχεια το κόστος θα ανέρχεται στο30% του κόστους σύστασης μέσω της Υπηρεσίας Μιας Στάσης, με αυτοπρόσωπη δηλαδή παρουσία.

Πλέον, πέραν της δυνατότητας σύστασης ΑΕ και ΕΠΕ από τις Υπηρεσίες Μιας Στάσης των Επιμελητηρίων, με τη χρήση πρότυπων καταστατικών, παρέχεται η δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να υλοποιήσει ο ίδιος ηλεκτρονικά τη σύσταση μιας εταιρείας, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και με μειωμένο κόστος, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας της ΥΜΣ (http://eyms.businessportal.gr), με μοναδικές προϋποθέσεις, την κατοχή ηλεκτρονικής υπογραφής και την χρήση πρότυπου καταστατικού, χωρίς τη μεσολάβηση οποιασδήποτε δημόσιας υπηρεσίας.

Προηγούμενο ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΕΥ ΜΟΣΧΑΣ 2017
Logo
Πλ. 23ης Μαρτίου, Τ. Κ. 24133 Καλαμάτα

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας

Ώρες ταμείου / συναλλαγής κοινού

8:15 πμ – 14:15 μμ

Newsletter

Πλ. 23ης Μαρτίου, Τ. Κ. 24133 Καλαμάτα

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας

Ώρες ταμείου / συναλλαγής κοινού

8:15 πμ – 14:15 μμ

Newsletter