Συνάντηση Εργασίας στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας για τουριστικό άνοιγμα στην Γερμανική Αγορά

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31/7/2018, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, μεταξύ αντιπροσωπείας στελεχών της Πρεσβείας της Γερμανίας στην Ελλάδα, με επικεφαλής την Α.Ε. Πρέσβη κ. Γενς Πλόντερ, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Βαγγέλη Ξυγκώρου και επιχειρηματιών της Μεσσηνίας που δραστηριοποιούνται στον τομέα του «εναλλακτικού τουρισμού», καθώς και σε καινοτόμες διαδικτυακές εφαρμογές που αφορούν τον κλάδο.

Έγινε διεξοδική παρουσίαση των υφιστάμενων συνθηκών της τοπικής μας οικονομίας, ειδικά σε θέματα τουρισμού και συζητήθηκαν οι αναπτυξιακές προτεραιότητες για τη δυναμική ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού στην περιοχή της Μεσσηνίας.

Συμφωνήθηκε η στενή συνεργασία του Επιμελητηρίου με την Πρεσβεία της Γερμανίας στην Ελλάδα, προκειμένου να επιτευχθεί τουριστικό άνοιγμα προς τη Γερμανική αγορά, με στόχο την αύξηση του τουριστικού ρεύματος, την προσέλκυση επισκεπτών ειδικών ενδιαφέροντών που ταξιδεύουν όλο το χρόνο, και την ανάδειξη των μοναδικών ταξιδιωτικών εμπειριών που η Μεσσηνία και κατ’ επέκταση η Πελοπόννησος προσφέρει.

Προηγούμενο Business Offers from FICC – July 2018
Logo
Πλ. 23ης Μαρτίου, Τ. Κ. 24133 Καλαμάτα

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας

Ώρες ταμείου / συναλλαγής κοινού

8:15 πμ – 14:15 μμ

Newsletter

Πλ. 23ης Μαρτίου, Τ. Κ. 24133 Καλαμάτα

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας

Ώρες ταμείου / συναλλαγής κοινού

8:15 πμ – 14:15 μμ

Newsletter