Νέο ηλεκτρονικό εργαστήριο: Πώς να γίνετε ExportExperts «Branding και Re-branding», 23 Νοεμβρίου 2023

Ο ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) συνδιοργανώνουν ψηφιακό εκπαιδευτικό εργαστήριο, που εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων «Πώς να γίνετε ExportExperts» του ΣΕΒ, με θέμα «Branding και Re-branding».

Στο εργαστήριο θα αναλυθούν από έμπειρους και εξειδικευμένους εισηγητές, οι βασικές αρχές branding που απαιτούν τα Γρήγορα Κινούμενα Καταναλωτικά Αγαθά (FMCG) αλλά και τα Διαρκή Αγαθά, καθώς επίσης και το πώς το digital marketing δύναται να συμβάλει στην οικοδόμηση μιας επιτυχημένης εταιρικής ταυτότητας, για την επέκταση και εδραίωση της μάρκας στις αγορές του εξωτερικού. Επιπρόσθετα, θα παρουσιαστούν μελέτες περίπτωσης (case studies) branding και re-branding από στελέχη διαφορετικών κλάδων της αγοράς.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023, ώρα 15.00 – 17:00 μμ., με ηλεκτρονική συμμετοχή μέσω της πλατφόρμας zoom. Απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων, από όλους τους κλάδους, που εμπλέκονται στο μάρκετινγκ και στις διεθνείς πωλήσεις.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για τα μέλη του ΣΕΒ και του ΕΒΕΘ. Για τα μη μέλη, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Ο σύνδεσμος ηλεκτρονικής παρακολούθησης του εργαστηρίου, θα σας αποσταλεί λίγες ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης.

 

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου εδώ.

Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Ο σύνδεσμος ηλεκτρονικής παρακολούθησης του εργαστηρίου, θα σας αποσταλεί λίγες ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Προηγούμενο ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΣΠ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ
Logo
Πλ. 23ης Μαρτίου, Τ. Κ. 24133 Καλαμάτα

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας

Ώρες ταμείου / συναλλαγής κοινού

8:15 πμ – 14:15 μμ

Newsletter

Πλ. 23ης Μαρτίου, Τ. Κ. 24133 Καλαμάτα

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας

Ώρες ταμείου / συναλλαγής κοινού

8:15 πμ – 14:15 μμ

Newsletter