ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Αστυνομικού Διευθυντή Μεσσηνίας στο Επιμελητήριο

Στο πλαίσιο της χθεσινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη ο Αστυνομικός Δ/ντης Μεσσηνίας κ. Παναγιώτης Πούπουζας, πλαισιωμένος από συνεργάτες του από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας και από το Αστυνομικό τμήμα Καλαμάτας.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. τους καλωσόρισαν και με ιδιαίτερη προσοχή παρακολούθησαν την εισήγηση του κ. Πούπουζα, ο οποίος μίλησε αναλυτικά για το αστυνομικό έργο στην περιοχή της Μεσσηνίας.

Μάλιστα κάλεσε το Επιμελητήριο Μεσσηνίας να σταθεί αρωγός στις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της αστυνομικής δ/νσης, σε μια προσπάθεια να γνωρίσουν οι επιχειρηματίες-μέλη μας τη σημασία που έχει η ασφάλεια των επιχειρήσεών τους και η σωστή πρόληψη όπως (επαρκής φωτισμός χώρων, κάμερες ασφαλείας, συναγερμός, κ.λπ.).

Εκ μέρους του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, ο πρόεδρος κ. Βαγγέλης Ξυγκώρος, ευχαρίστησε  θερμά τον κ. Πούπουζα και τους συνεργάτες του για την ενημέρωση και τους διαβεβαίωσε ότι ο φορέας, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, θα στηρίξει ενέργειες ενδυνάμωσης του έργου της αστυνομίας και άμεσα σε συνεργασία με τους Εμπορικούς και Επαγγελματικούς συλλόγους της Μεσσηνίας θα διοργανωθούν κατά τόπους ημερίδες για περαιτέρω ενημέρωση των επιχειρήσεων.

 

fotomeAst_F5255.Dnti.jpg

Προηγούμενο 2η Υπενθύμιση Συμπλήρωσης Έκθεσης Αποβλήτων 2017
Logo
Πλ. 23ης Μαρτίου, Τ. Κ. 24133 Καλαμάτα

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας

Ώρες ταμείου / συναλλαγής κοινού

8:15 πμ – 14:15 μμ

Newsletter

Πλ. 23ης Μαρτίου, Τ. Κ. 24133 Καλαμάτα

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας

Ώρες ταμείου / συναλλαγής κοινού

8:15 πμ – 14:15 μμ

Newsletter