ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ συνάντηση με Αερολιμενάρχη Καλαμάτας

Συνάντηση με τον αερολιμενάρχη Καλαμάτας κ. Δημήτρη Μανδηλάρη πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος κ. Βαγγέλης Ξυγκώρος και το προεδρείο του τουριστικού τμήματος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, μαζί με κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας.

Ο κ. Μανδηλάρης αναφέρθηκε στην σημαντική αύξηση της τουριστικής κίνησης που σημείωσε ο Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας τα τελευταία χρόνια και ότι κατατάσσεται ανάμεσα στα ταχύτερα αναπτυσσόμενα αεροδρόμια της χώρας.

Ωστόσο, τέθηκαν επί τάπητος βασικά θέματα αναβάθμισης και βελτίωσης υποδομών του Αερολιμένα «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος», προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του αεροδρομίου σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα.

Περαιτέρω, συζητήθηκε διεξοδικά η έναρξη λειτουργίας του αστυνομικού σταθμού στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου και η στήριξη του σε αναγκαία υλικοτεχνική υποδομή.

Από την πλευρά του το Επιμελητήριο Μεσσηνίας διαβεβαίωσε τον κ. Μανδηλάρη ότι θα βοηθήσει προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του αεροδρομίου, που είναι απαραίτητη για τη συνέχιση της επιτυχημένης τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής μας και της Πελοποννήσου γενικότερα, ενώ δεσμεύτηκε προς την Αστυνομική Δ/νση ότι θα βοηθήσει με διάθεση υποδομής που απαιτείται στο νέο αστυνομικό σταθμό.

 

foto1_F9767.jpg

Προηγούμενο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ μελών για πρόστιμα
Logo
Πλ. 23ης Μαρτίου, Τ. Κ. 24133 Καλαμάτα

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας

Ώρες ταμείου / συναλλαγής κοινού

8:15 πμ – 14:15 μμ

Newsletter

Πλ. 23ης Μαρτίου, Τ. Κ. 24133 Καλαμάτα

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας

Ώρες ταμείου / συναλλαγής κοινού

8:15 πμ – 14:15 μμ

Newsletter