Logo

απωνικές επιχειρήσεις ζητούν συνεργασία με Έλληνες εξαγωγείς

Θέμα: Ζήτηση συνεργασίας με Έλληνες εξαγωγείς ξηρών καρπών, αφεψημάτων, μπαχαρικών και  βοτάνων

        

Συνεργασία με ελληνικές επιχειρήσεις εξαγωγών ξηρών καρπών και συγκεκριμένα «κελυφωτών φιστικιών», ζητάει η ιαπωνική εταιρεία K. KOBAYASHI & Co. Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες εισαγωγικές εταιρείες στον τομέα των τροφίμων στην Ιαπωνία, και μία από τις σημαντικές παγκοσμίως.  Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1883 και πραγματοποιεί εισαγωγές από όλον τον κόσμο. Ειδικά στον τομέα των μπαχαρικών  και των βοτάνων για αφεψήματα, κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο στην Ιαπωνία. Η εταιρεία εισάγει φιστίκια από την Ιταλία και θα επιθυμούσε να διευρύνει το χαρτοφυλάκιο εισαγωγέων της με φιστίκια από την Ελλάδα. Επιπλέον, όπως μας ενημέρωσαν  τα στελέχη της K. KOBAYASHI &Co., θα επιθυμούσαν να διερευνήσουν την δυνατότητα συνεργασίας με ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις, στους κλάδους των «μπαχαρικών» και «βοτάνων για αφεψήματα».

Επίσης, η εταιρεία Daihachi Snacks Co., Ltd , μία πρωτίστως εξαγωγική εταιρεία η οποία όμως είναι και  από τις σημαντικές εταιρείες εισαγωγής τροφίμων στην Osaka της Ιαπωνίας, μας απηύθυνε αίτημα συνεργασίας με ελληνικές επιχειρήσεις εξαγωγών βοτάνων για αφεψήματα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον  στο «τσάι του βουνού» και «δίκταμο».

Προτείνουμε όπως η εκδήλωση ενδιαφέροντος και η επικοινωνία σας με τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις, πραγματοποιηθεί μέσω του Γραφείου ΟΕΥ Τόκυο, δεδομένου ότι η επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν ενδείκνυται για τις ιαπωνικές επιχειρήσεις, λόγω του όγκου της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που λαμβάνουν, λόγω του φόβου «κακόβουλου λογισμικού», επειδή δεν ομιλούν την αγγλική, αλλά και λόγω της αυστηρότητας όσον αφορά στην «σπατάλη» εργατοωρών, κυρίως όμως λόγω κουλτούρας σύμφωνα με την οποία ο πιθανός συνεργάτης θα πρέπει να έχει συστηθεί από κάποιο φερέγγυο πρόσωπο ή θεσμό.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση του Γραφείου ΟΕΥ Τόκυο είναι: ecocomtokyo@mfa.gr . Όλα τα αιτήματα θα αποσταλούν στις ανωτέρω ιαπωνικές επιχειρήσεις  με κοινοποίηση στις αντίστοιχες ελληνικές.

Εναλλακτικά, μπορείτε να απευθυνθείτε στις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, στις κατωτέρω διευθύνσεις:

K. KOBAYASHI & Co., ltd: 123, Higashi-machi, Cyuou-ku, Kobe city, Hyogo 650-0031, Japan, Τηλ. 0081783218431, τηλεομοιοτυπία 0081783218430,  e-mail: s-fujisawa@k-kabayashi.com, www.k-kobayashi.co.jp,

DAIHACHI SNACS Co., Ltd., Osaka , Japan. E-mail. fuji@daihachi-snacks.co.jp, www.daihachi-snacks.co.jp

                                                                                

Ο Προϊστάμενος

Σπυρίδων Οικονόμου

Σύμβουλος ΟΕΥ

Προηγούμενο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ- ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ-ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ
Logo
Πλ. 23ης Μαρτίου, Τ. Κ. 24133 Καλαμάτα

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας

Ώρες ταμείου / συναλλαγής κοινού

8:15 πμ – 14:15 μμ

Newsletter

Πλ. 23ης Μαρτίου, Τ. Κ. 24133 Καλαμάτα

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας

Ώρες ταμείου / συναλλαγής κοινού

8:15 πμ – 14:15 μμ

Newsletter