Logo

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ Α.Ι.Τ. EXPO-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Β2Β ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ

Παρακαλούμε δείτε συνημμένα πληροφορίες για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην έκθεση A.I.T Expo, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 7-9/12/2018.

Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής έχει ήδη λήξει τυπικά και για τη συμμετοχή στο περίπτερο και για τον προγραμματισμό συναντήσεων Β2Β.

Ωστόσο δώσαμε μία μικρή παράταση, η οποία λήγει σήμερα, για όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετάσχουν και δεν έχουν αποστείλει ακόμη την αίτηση συμμετοχής 

Παρακαλούμε εάν υπάρχει ενδιαφέρον να αποσταλούν άμεσα (σήμερα) συμπληρωμένα τα επισυναπτόμενα έγγραφα και ο λογότυπος της εταιρείας σας

 

Προκειμένου να συμμετάσχετε στις Β2Β συναντήσεις με τους hosted buyers, θα σας αποσταλούν από τη διοργανώτρια κωδικοί εισόδου στο σύστημα, ώστε να προγραμματίσετε τα ραντεβού σας. Η πλατφόρμα θα ανοίξει στις 15/11/2018. Για να ολοκληρωθεί η ανωτέρω διαδικασία και να σας σταλούν οι κωδικοί, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε και αποστείλετε την επισυναπτόμενη “Φόρμα Συμμετοχής Συνεκθέτη”, στο mail: admin@leaderexpo.gr, με κοινοποίηση στο e.skoura@peloponnisos.org, το αργότερο έως 9 Νοεμβρίου 2018.

 

 Δηλώσεις που θα παραληφθούν πέραν της σημερινής ημέρας,  δεν θα μπορούν να καταχωρηθούν 

Όλα τα στοιχεία σας θα πρέπει να καταχωρηθούν στα Αγγλικά με κεφαλαία γράμματα εκτός από το email σας που πρέπει να είναι με πεζά γράμματα .   

 

Σας ευχαριστούμε

Με εκτίμηση,

Για την Πελοπόννησος Α.Ε.

Εύη Σκούρα

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Σεμινάριο Μεσσηνιακής Γαστρονομίας, 22/11/18, Elite City Resort
Logo
Πλ. 23ης Μαρτίου, Τ. Κ. 24133 Καλαμάτα

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας

Ώρες ταμείου / συναλλαγής κοινού

8:15 πμ – 14:15 μμ

Newsletter

Πλ. 23ης Μαρτίου, Τ. Κ. 24133 Καλαμάτα

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας

Ώρες ταμείου / συναλλαγής κοινού

8:15 πμ – 14:15 μμ

Newsletter