Logo

Διερεύνηση πραγματοποίησης επιχειρηματικών συναντήσεων στο πλαίσιο της επίσκεψης Α.Ε. κ. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στη Λιθουανία (Βίλνιους, 30-31/7/2018)

Αξιότιμες κυρίες / Αξιότιμοι κύριοι,

 

Προωθούμε ηλεκτρονική επιστολή του Enterprise Greece αναφορικά με τη διερεύνηση της δυνατότητας διοργάνωσης επιχειρηματικής αποστολής στο Βίλνιους, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης Α.Ε. κ. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στη Λιθουανία (30-31 Ιουλίου 2018).

 

Σύμφωνα με την Πρεσβεία μας στη Λιθουανία, από Λιθουανικής πλευράς προκύπτει ενδιαφέρον για διμερής συνεργασία σε τομείς όπως: τροφίμων, υφαντουργίας, μηχανικής, ναυπηγικής, ενέργειας, τεχνολογίας, αμυντικής βιομηχανίας και νεοφυών επιχειρήσεων.

 

Θα παρακαλούσαμε οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν άμεσα με το Enterprise Greece (κα Φωτεινή Νάκου, f.nakou@enterprisegreece.gov.gr, τηλ.210 3355727)

 

Με εκτίμηση

Β8 Δ/νση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης

 

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

 

Αγαπητοί Συνεργάτες,

 

Στο πλαίσιο της Επίσημης επίσκεψης της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, στη Λιθουανία 30-31 Ιουλίου 2018,  διερευνάται η δυνατότητα  διοργάνωσης επιχειρηματικής αποστολής,  με ελληνικές εταιρείες που ενδιαφέρονται να διεισδύσουν στην αγορά της Λιθουανίας,  που θα τον συνοδεύσει.

 

Σημειώνεται, ότι το 2017, οι ελληνικές εξαγωγές στη Λιθουανία ανήλθαν στα 53 εκατομμύρια ευρώ και οι εισαγωγές μας στα 31 εκ. ευρώ, ενώ η διμερής επενδυτική δραστηριότητα είναι περιορισμένη. Το τουριστικό ρεύμα από τη Λιθουανία προς τη χώρα μας αυξάνεται συνεχώς την τελευταία δεκαετία και κατά το 2017, επισκέφτηκαν τη χώρα μας 40.000 Λιθουανοί τουρίστες.

 

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, απαντώντας στο παρόν για το ενδιαφέρον σας να συμμετέχετε στην   επιχειρηματική αποστολή, ώστε να  ενημερωθεί  η αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Εξωτερικών και να συντονιστούν οι απαιτούμενες διαδικασίες.

 

Με εκτίμηση

 

 

Με εκτίμηση

Φωτεινή Νάκου

Προηγούμενο Πρόσκληση ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για συμμετοχή στην 83η ΔΕΘ (8-16/09/2018, Θεσσαλονίκη)
Logo
Πλ. 23ης Μαρτίου, Τ. Κ. 24133 Καλαμάτα

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας

Ώρες ταμείου / συναλλαγής κοινού

8:15 πμ – 14:15 μμ

Newsletter

Πλ. 23ης Μαρτίου, Τ. Κ. 24133 Καλαμάτα

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας

Ώρες ταμείου / συναλλαγής κοινού

8:15 πμ – 14:15 μμ

Newsletter