Logo

9η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων & Υπηρεσιών – ΚΡΗΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

9η ΕΚΘΕΣΗ: ΚΡΗΤΗ Η
ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ & ΤΟΠΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
στην 9η Έκθεση τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών
“ΚΡΗΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ & ΤΟΠΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ”

Φίλες και φίλοι,

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για την νέα διοργάνωση της έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί για 9 ημέρες στη Θεσσαλονίκη, στους χώρους της ΔΕΘ, στο Περίπτερο 12.

Η φετινή έκθεση θα φιλοξενήσει εκθέτες και προϊόντα από όλη την Ελλάδα, δίνοντας Πανελλαδικό χαρακτήρα στις ήδη πολύ επιτυχημένες διοργανώσεις της.

Από τις 28 Απριλίου έως και τις 6 Μαΐου στους χώρους της ΔΕΘ, θα στηθεί μια μεγάλη γιορτή γεύσης, μουσικής, χορού και πολιτισμού με ελεύθερη είσοδο και δωρεάν πάρκινγκ για όλους.

Οι δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες της θα έχουν την ευκαιρία να γευτ§ούν, να απολαύσουν και να προμηθευτούν τοπικά προϊόντα, απευθείας από τους παραγωγούς και μεταποιητές, ενώ στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων, θα παρακολουθήσουν ένα πλήθος μουσικών, χορευτικών και γαστρονομικών εκδηλώσεων.

Παράλληλα, εκατοντάδες εμπορικοί επισκέπτες, εκπρόσωποι αλυσίδων super και mini market, δικτύων διανομής και χώρων εστίασης, όπως και χονδρέμποροι, θα είναι εκεί για να συνάψουνεμπορικές συμφωνίες και να εντάξουν τα προϊόντα των παραγωγών σε περισσότερα σημεία πώλησης.

Ελάτε και εσείς να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Η έκθεση “ΚΡΗΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ & ΤΟΠΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ” είναι μια εξαιρετική ευκαιρία που πρέπει να αξιοποιήσετε.

Ζητήστε να σας στείλουμε ενημερωτικό υλικό και την κάτοψη της έκθεσης για να επιλέξετε το εκθεσιακό σας περίπτερο ή κάποιο χορηγικό πακέτο προβολής.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στα τηλέφωνα 2810213318 και στο κινητό 6932430433, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης www.pagritiaekthesi.gr ή στείλτε email στοinfo@pagritiaekthesi.gr.

Οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε στη διάθεσή σας, για να σας δώσουμε κάθε διευκρίνιση και πληροφορία.

Με εκτίμηση,
Νεκτάριος Σερμάκης 
Διοργανωτής εκθέσεων – εκδότης
Μέλος της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ

10η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων & Υπηρεσιών 
ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας

10η Έκθεση ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση &
Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας

Η νέα διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Καραϊσκάκη στον Πειραιά από το Σάββατο 2 Ιουνίου έως και την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, αυτός ο σημαντικός χώρος, με τις εξαιρετικές υποδομές, ανοίγει τις πύλες του για να φιλοξενήσει την έκθεσή μας και να προάγει το έργο των τοπικών παραγωγών.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του χώρου διεξαγωγής πέρα από τη σημαντική του σημειολογία είναι αφενός η υψηλή αναγνωρισιμότητα της θέσης του και αφετέρου το άριστο δίκτυο των συγκοινωνιακών μέσων που το εξυπηρετεί.

Για εννιά μέρες τοπικά προϊόντα και παραγωγοί από την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα θα πρωταγωνιστούν στο μεγαλύτερο «φιλικό παιχνίδι» όπου επισκέπτες από κάθε γωνιά της Αττικής θα έρθουν για να γνωρίσουν, να γευτούν και να προμηθευτούν τα φημισμένα τοπικά προϊόντα και συγχρόνως να παρακολουθήσουν ένα πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων που γίνονται πόλος έλξης.

Πανελλήνιο Festival Κοσμήματος
13 – 17 Ιουνίου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου 

Πανελλήνιο Festival Κοσμήματος 13-17
Ιουνίου 2018

Το πρώτο Πανελλήνιο Festival κοσμήματος είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 17 Ιουνίου 2018, στην Αθήνα, στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.

Μια πενθήμερη γιορτή με αντικείμενο το κόσμημα, το ρολόι και τα αξεσουάρ. Υπέροχες δημιουργίες από χρυσό, ασήμι, πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες, εναλλακτικά υλικά όπως άλλα μέταλλα, ξύλο, δέρμα, πλαστικό, pvc, γυαλί και πηλό.

Κλασικά και μοντέρνα ρολόγια σε πολλούς τύπους και εξαιρετικά αξεσουάρ παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό.

Σε αυτό το γεγονός, το ευρύ κοινό θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να επισκεφθεί μια διοργάνωση φεστιβαλικού χαρακτήρα, να πραγματοποιήσει αγορές, να γνωρίσει τους δημιουργούς, να θαυμάσει μοναδικά αντικείμενα τέχνης, να ανακαλύψει την πλούσια ποικιλία που διαθέτει ο χώρος της κοσμηματοποιίας, της ωρολογοποιίας και των αξεσουάρ στην Ελλάδα.

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΡΗΤΗΣ
ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ 1, ΗΡΑΚΛΕΙΟ | ΤΗΛ: 2810213318 | FAX: 2810288050
Γ’ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 77, ΑΘΗΝΑ | ΤΗΛ: 2108846429 | FAX: 2108827150

Προηγούμενο CIKOTAT 2018-ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ,ΕΠΙΔΟΡΠΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
Logo
Πλ. 23ης Μαρτίου, Τ. Κ. 24133 Καλαμάτα

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας

Ώρες ταμείου / συναλλαγής κοινού

8:15 πμ – 14:15 μμ

Newsletter

Πλ. 23ης Μαρτίου, Τ. Κ. 24133 Καλαμάτα

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας

Ώρες ταμείου / συναλλαγής κοινού

8:15 πμ – 14:15 μμ

Newsletter