Χαιρετισμός

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας εξυπηρετεί ανάγκες 12.000 χιλιάδων και πλέον επιχειρήσεων του Nομού Μεσσηνίας και προσφέρει ουσιαστικές υπηρεσίες πληροφόρησης και ενημέρωσης στα μέλη του αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Με την ευκαιρία της ανανέωσης της ιστοσελίδας μας, ανανεώνουμε και τη δέσμευσή μας απέναντι στα μέλη μας ότι στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας όλες οι επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους, θα έχουν τη δυνατότητα να διαθέτουν εργαλεία που αρμόζουν στη σύγχρονη επιχειρηματικότητα. Στο σημερινό ευμετάβλητο περιβάλλον που διαμορφώνεται το Επιμελητήριο θα συνεχίσει να λειτουργεί με προσήλωση στο στόχο. Δεσμεύεται ότι θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα του επιχειρηματικού κόσμου και θα πασχίζει για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με συνεχείς παρεμβάσεις και προτάσεις, χωρίς λαϊκισμούς και μικρόνοες πολιτικές.

Τα ζητήματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο της Μεσσηνίας είναι πολλά και δύσκολα. Στεκόμαστε αρωγοί στη διεκδίκηση των υποδομών που δικαιούμεθα, στην επούλωση της ανοικτής πληγής του παραεμπορίου, στην προώθηση των μεσσηνιακών προϊόντων στις διεθνείς αγορές, στη μείωση των λειτουργικών δαπανών των επιχειρήσεων μελών μας με ποικίλες προτάσεις και άλλα πολλά. Η εκπροσώπηση της οργανωμένης επιχειρηματικότητας σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών, συμβουλευτικής, υποστήριξης, καθοδήγησης και συμπαράστασης θα οδηγήσουν σε περισσότερες πρωτοβουλίες και σε πιο στοχευμένες δράσεις προς όφελος του επιχειρηματικού κόσμου της Μεσσηνίας, με στόχο την ισότιμη, βιώσιμη και φιλικότερη προς το περιβάλλον ανάπτυξη όλων των κλάδων της τοπικής μας οικονομίας.

Μέσα από αυτή την ιστοσελίδα θα σας ενημερώνουμε για όλα τα θέματα που σας ενδιαφέρουν, θα σας γνωστοποιούμε τις ενέργειες και τον προβληματισμό μας για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και μας ταλανίζουν καθημερινά. Η πληροφόρηση και η έγκαιρη γνώση των εξελίξεων της αγοράς έχουν καταστεί προϋπόθεση και αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας των επιχειρήσεων, προκειμένου να εκμεταλλεύονται τις όποιες ευκαιρίες εμφανίζονται και να λαμβάνουν τις βέλτιστες αποφάσεις. Αντιλαμβανόμενοι τις νέες συνθήκες που δημιουργούνται, φιλοδοξούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες ουσίας, με θετικό πρόσημο για τις επιχειρήσεις μέλη μας, στο πλαίσιο που επιβάλλει ο θεσμικός μας ρόλος. Στόχος μας είναι το επιμελητηριακό portal να αποτελέσει μέρος ενός ολοκληρωμένου συστήματος επικοινωνίας με το κάθε μέλος αλλά και ένα αμφίδρομο εργαλείο επικοινωνίας με τον επιχειρηματικό κόσμο. Να είναι ένα παράθυρο που θα παραμένει συνεχώς ανοικτό μεταξύ μας και θα μας φέρνει πιο κοντά.

Βαγγέλης Ξυγκώρος
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

Logo
Πλ. 23ης Μαρτίου, Τ. Κ. 24133 Καλαμάτα

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας

Ώρες ταμείου / συναλλαγής κοινού

8:15 πμ – 14:15 μμ

Newsletter

Πλ. 23ης Μαρτίου, Τ. Κ. 24133 Καλαμάτα

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας

Ώρες ταμείου / συναλλαγής κοινού

8:15 πμ – 14:15 μμ

Newsletter